Shopping!

Som en del av er vet är jag lite svag för Ugglor, var på stan i Onsdag och råkade se en underbart söt uggla så jag var bara tvungen att köpa den! Kunde inte motstå de stora ögonen som tittade på mig och bad om att få följa med hem! ;)

Sedan har vi behövt en ny skötväska ett tag för den vi har är verkligen inte bra, så lite så inget rymms i den! Så jag beställde en ny från Jollyroom, snabb leverans och billigt! Köpte även ett par mjuka bältesskydd till selen i vagnen, tillsammans med frakt och postförskott blev det bara 328 kr :) Kanske inte den snyggast väskan men den fyller sin funktion :)

Blir nog att göra lite bröllopspyssel idag när det regnar :)

Har för övrigt en 6månaders som inte sover på nätterna så man är rätt slut just nu, i natt var han vaken mellan 23-01.30, sedan somnade han om och vaknade efter typ 2-3 timmar igen och snurrade,vände sig och flaxade med armar och ben, sov knappt något alls efter det!  Tror det är någon blandning mellan fas,tänder, snorig och magen kanske, då han har börjat äta mera! Tiden får utvisa vad detär, ska prova lite olika tips nu och se om det går bättre! :)

Annonser

En tanke på “Shopping!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s